Dolomiti poleti

beli  

član od: 1.12.2005

sporočila: 81

tema odprta - 10. feb 2009 16:08 | ogledi: 2.299 | odgovori: 3

Zdravo! Tema ne paše ravno v kulinariko, vendar mi je ta forum nekeko najbližje. Upam, da se najde kak popotnik, ki mi je pripravljen pomagati.

Torej...za letos sva se odločila, da bi šla, namesto na morje, z avtom malo po Dolomitih. Ker nikogar ne poznam, da bi mi malo opisal pot, se obračam na vas.

Šla bi konec junija, za kak teden.

Kaj se splača videt, kje prespati, kje jesti, kakšne so cene, je kakšno jezero ali reka za namakat? Je bolje kampirat ali spati v apartmaju? Mogoče bi bila 2,3 dni na istem kraju, šla malo peš v hribe.

Za pomoč ali kak namig se najlepše zahvaljujem.

beli

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

10. feb 2009 16:15

Beli, pošlji mi email naslov, ti bom poskušala urediti digitalne zemljevide za Dolomite, za lazenje po hribih, samo malo bo trajalo. Sem si pa zapisala. fresh

beli  

član od: 1.12.2005

sporočila: 81

10. feb 2009 16:21

Hej, Fresh, hvala...sem poslala naslov na ZS beli

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

12. feb 2009 13:57

Poizkusi še na kakem motorističnem forumu, Dolomiti so med temi fanti in dekleti zelo priljubljeni, tja hodijo polagat ovinke. Kolikor se od tam spomnim za kampirat ni, ker je ponoči preprosto premraz, avgusta se pa izogni ker je totalna štala povsod (gužva). Junija po moje ne bi smel biti problem najti prenočišča po malih hotelčičih, ki jih je tam polno. Vrzi v stirca G kak kraj ki ti je na zemljevidu všeč, napiši zraven agriturismo pa bo gotovo kaj ven padlo. Glede na to, da tam pozimi smučamo, si ne predstavljam kopanja v kateri od teh rek, saj jih napajata večni sneg in led, hribi so pa za moje gorniške sposobnosti čisto tumač visoki. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti